Cabrio met Caravan

Rode cabrio met CaravanGeïnspireerd door de enthousiaste verhalen van mijn zoon (toen 3 jr) over het aller indrukwekkendste van de vakantie - de caravan – had ik maar eens een caravan in elkaar gezet in een formaat waar hij goed mee kon spelen. Met de “dubbel-nops” wanden kan ’t ding een aardig stootje hebben. Voor in de caravan zit een “echt” keukenblok met gasstel, gootsteen, kraan, koelkast en de nodige kastjes. Achterin is een zithoek voor 4 personen aanwezig. De deur is ruim bemeten zodat een kinderhand er met poppetje en al makkelijk doorheen kan.

 

Maar ja, wat moet je met een caravan zonder auto? Dus ook maar een auto in elkaar gezet. De Rode cabrio - 40cm langachterklep, een complete grondplaat van 10x20 noppen en 1 steen hoog, kan open met daaronder een flinke kofferbak waar van alles in verstopt kan worden. Het stuur is van een autowieltje gemaakt zodat je er flinke grip op hebt. Bovendien zit het in ’t midden zodat het trekken van de caravan prettig aanvoelt (’t geheel woog volgens mij zo’n anderhalve kilo).

 

Voor de oplettende kijker… Inderdaad, ik heb de gele bies van de auto later in een witte veranderd, dat stond beter bij de caravan...

 

De auto met caravan had ik helaas alweer uit elkaar gehaald voordat ik MLCAD ontdekte. Het enige dat rest is “een fotootje van het autootje”… Maar wellicht zet ik nog eens een vergelijkbaar ding in elkaar!

 

 

Terug naar de TOP