Een standbeeld van je eigen naam!

Als je een Lego uitbreidingsset krijgt, zo’n plastic emmer met allemaal gewone steentjes, dan zit daar vaak een uitgebreid voorbeeldboekje bij. In zo’n boekje staat dan vaak een voorbeeld van hoe je een letter uit het alfabet kan maken. Dat bracht mij op het idee een naam in elkaar te zetten. Die van mijn zoon is lekker kort. Dat scheelt!

 

Het was een schot in de roos. Hij vond het prachtig!

 

Nu is het sowieso een eer een standbeeld van je eigen naam aan te treffen natuurlijk. Maar het is niet zomaar een serie letters! Ze staan verborgen in het bos. Maar waarom? En wat is dat voor gebrom de hele tijd?

 

 

Op de rechter top van de “M” zien we een antenne. Wat doet die daar? Als we dichterbij komen zien we ventilatieroosters in de letters… Is dat niet wat vreemd? Wat valt er te ventileren zou je denken?!

 

Als we omlopen en de achterkant bekijken zien we enorme slangen door het bos lopen. Alle letters blijken via die slangen met elkaar in verbinding te staan! En wat doet dat bedieningspaneel rechts op de M? En die enorme uitlaatpijp links boven aan de M dan?

 

En dan die papegaaien op de T… Die zitten daar nu al de hele tijd! Zijn ze wel echt?

 

Opeens wordt het stil,  te stil voor zo’n plek midden in het bos…

 

Klik, klak